Great day!

 
Den här tisdagen har bestått av jobb, umgås med mina vänner och träning. På jobber så fick jag två ganska stora överraskningar som gjorde mig gått, dessutom var det en lugn dag så jag var inte ens trött efter att jag jobbat, eller så berodde det på att jag jobbade senare. Iallafall, efter jobbet drog jag hastigt hem och äta för att sedan fara till Fanny P dit Jenny och Fanny I kom! Vi spelade lite bordsspel och umgicks en stund på kvällen. Fotade dessutom lite där och ville ha bilder på alla, kanske inte världens bästa kvalité och så men får funka!
 
 Imorgon ska jag på inspelning som drillflicka till den nya filmen Lola upp och ner, ska bli en upplevlse och kul att se hur det funkar. Jag räknar dessutom det också till ett litet sommarjobb för en dag eftersom att jag får lite betalt.
 
Har ni något sommarjobb?


milina.blogg.se

Vad roligt! :)

Kajsa-Stina

Vad härligt att du haft en fin dag och att den avslutades på bästa sätt med kompishäng! Var alldeles för längesedan jag själv spelade sällskapsspel nu men det är ju såå roligt och något man bör göra oftare helt klart :)

Carolina Thoor

Nej, blir inget sommarjobb för mig iår. Jag har tagit studenten och ska börja jobba heltid i höst! :)
Låter som om ni hade en bra tisdag! Lycka till som drillflicka :)

Sv; javisst är vasen fin! :)

Nora Bååth

Så härliga bilder :D

MATILDA ROSQVIST

härliga bilder! :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo