Idas dimission

 Where flowers bloom, so does hope.

 Kommer bli den bästa sommaren

Hej, länge sen.
Förstår inte hur tiden bara kan flyga iväg såhär, det är sommarlov om endast fyra dagar! Och jag har bara två prov kvar, kan inte förstå att det här är sista provveckan i första året i gymnasiet! Det beror på hur man ser på det för jag kommer antagligen skriva något ämne den 5.6 eftersom jag inte är så nöjd med mitt psykologi vitsord, men jag har iallafall lite extra tid och läsa. Nu när det blir sommar tror jag att bloggningen kommer bli lite mera, eftersom jag inte har nån skola att ta itu med. Jag ska iallafall försöka ta kameran med överallt jag far så att jag kan publicera några foton.
 
              Det som är ännu svårare att förstå är att det endast är 48 dagar tills jag och Fanny åker med STS till Malta!! Kommer bli tre otroliga veckor och jag kan inte förstå att jag ska fara dit! Dessutom så kommer jag fara på ett musikläger samma dag som jag kommer hem från Malta. Jag var på det förra året, det heter Rock Donna och det är en vecka full av låtskrivning, spelande och bara ha roligt. 
 
     Just nu sitter jag här och äter min karelska pirog med äggsmör och skall dra till skolan om en timme, börjar 11.30, skönt. Vet dock inte om jag ska ha på shorts idag eller vanliga byxor. 
Jag kommer antagligen sätta upp bilder från gullö sen jag vart dit, har bara inte orkat redigera bilderna än.
Ha det bra!