Två veckor till Malta!
One Direction konsert!

På lördag drog jag till Helsingfors med några kompisar för vi skulle se One Direction. Vi kom rätt så sent men slapp in nästan direkt så det var ganska bra vilket slutade med att vi fick ganska bra platser endå. Jag och Jenny hade turen att slippa närmare catwalken hela tiden så i slutet stod vi nästan längst fram! Det vsom var lite synd var att jag bara hade hört kanske hälften av låtarna de spelade så kunde precis inte sjunga med, men kul var det endå!
 
 
Vissa bilder är helt ok och vissa lite sämre men tog några från olika tidpunkter. Dom på Niall i slutet var då när vi var som närmast, jag tror att jag inte zoomade nästan något!Midsommar del 2!

 
På midsommardagen brukar vi alltid träffas med pappas sida av släkten och fira midsommar så här är lite bilder från det! Inlägget skulle ha kommit upp på måndag men alla bilder försvann från min minnessticka så jag fick lite smått panik men nu när jag är hemma igen var dom tillbak, som tur. 
 
Dessutom är det bara 19 dagar kvar tills jag åker till Malta med STS, helt sjukt! Ska börja göra en liten packningslista så småningom som jag också kommer sätta på bloggen. 
 
Ha det bra!