Vad har jag gjort??

Hejsan!
 
Nu har det gått några dagar sedan jag senast hörde av mig och under de är dagarna har jag nog haft den bästa tiden på hela sommaren hittills! På torsdag var jag på filminspelning och efter det for jag och hälsade på Fanny när hon jobbade. Chillade där en stund innan jag for via butiken och hem. På eftermiddagen kom Jenny till mig och vi gjorde klart lite saker förrän vi begav oss till sommarstugan. Vi började laga pizza och kex och satt på bryggan hela eftermiddagen/kvällen. Fanny skulle också komma men hon kom först senare för att hon var och äta med sin familj.
 
Efter det chillade vi hela kvällen och for och simma. Sedan klockan halv 2 for vi ut med en flytande sak på vattnet och bara flöt omkring på det lugna vattnet. Det var då man verkligen kände att det var sommar! Dagen därpå vaknade vi 9- tiden, åt morgonmål på bryggan och chillade där. Efter en stund for Jenny hem så det blev bara jag och Fanny kvar. Vi solade och åt i stort sätt hela dagen före vi åkte till stan och bara njöt av sommaren! For dock hem vid 12-tiden för att jag hade jobb på lördag morgon. Ville verkligen stanna övernatt. Följande dag jobbade jag 8h och for sedan direkt till stan igen.
 
Idag hade jag jobb och nu har jag inte jobb på två dagar! Dessutom har jag endast två jobbdagar kvar före jag åker till Malta! Helt sjukt. Kommer ännu ihåg när vi beställde resan och det var 296 dagar kvar! Imorgon har jag inga speciella planer ännu så får se vad som händer borde börja fixa allt inför Malta för kommer ha ganska fullt upp den här veckan. Lite bilder från torsdagen:
Jenny!
Jenny och Fanny!
Fanny!
Bilden är från igår, jag, Fanny och Alexandra!
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo