Dag 1

Hej!
Nu är vi äntligen framme på Malta! Vi mellanlandade i Frankfurt där vi fick vänta i 5 timmar. Det var väldigt stelt och vi pratade nästan inte med någon förutom två finlandssvenska pojkar eftersom att vi trodde att alla andra pratade finska. På flygfältet gjorde vi inte så mycket men åt lite och satt för det mesta eftersom att vi var väldigt trötta.
När vi sedan skulle å flyget till Malta hittade vi två andra pojkar som var finlandssvenska som vi började prata med och då hittade vi en flicka till som var finlandssvensk. På flyget till Malta hade jag och Fanny turen att vi fick platserna bredvid varandra för att på flyget till Frankfurt så hade vi 30 rader mellan varandra men jag satte bredvid Fannys kusin på det flyget.
Dessutom fick vi en svensk flicka bredvid oss i flyget till Malta så vi lärde känna henne, vilket var kul! Dock bor hon på ett annat hotell som är en halv timme ifrån oss.

När vi steg av flyget i Malta fick vi vårt schema och sedan satte vi oss i bussen. Vi skulle föra alla som bor på Suncrest till deras hotell så det slutade med att vi åkte buss i nästan 2 timmar. När vi kom till hotellet var det bara jag, Fanny och två finska pojkar och en finsk flicka som åkte med. Vi checkade in och fick vårt rum där vi nu bor jag, Fanny och en finsk flicka som heter Anni.
Vi gick direkt och äta middag för att vi inte ätit så mycket på hela dagen och det var helt jätte god mat! Där träffade vi två italienska flickor och en italiensk pojke som också bor med oss men imorgon kommer resten av gänget så då blir vi lite fler. Vi chillade mest hela kvällen och spelade sedan pictionary vilket var kul!

Imorgon går bussen till skolan 10.45 så skriver väl mer imorgon!

 

(jag tog andra bilder men netet här är riktigt dåligt så dom kommer upp en annan gång!Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo